tisdag 31 maj 2011

Hej

Jag börjar närma mig 1000 besökare. Kul för mig eller nått.

Har inte haft tid att uppdatera, men men en avhandling kommer under morgondagen. Jag får svar av Handelsbanken imorgon. Hoppas på ett positivt besked men jag vågar inte hoppas på nått.

Annars har det varit en galen helg, men mycket jobb och fina kassor, precis som det skall vara en helg som yran.

Snart fyller jag år, men och fått lite förfrågningar om vad jag önskar mig. Det enda jag önskar just nu är att
Få lånen beviljade, det är bara det jag fokuserar på.

Nu ska jag jobba vidare...

Tordan

fredag 27 maj 2011

Brännbollsyran!

Det är idag det händer, Supning de lux på stadens torg och grönområden.

Själv skalla jag köra taxi, ska bara jobba 26 timmar på två dygn. 17-06 idag och 17-06 imorgon, jag hoppas på en riktigt bra kassa, inga spyor och trevliga kunder, Tyvärr duger inte ett av tre rätt här som det varit tidigare, Det kommer spys i ett antal bilar ikväll, och jag ber till min gud att det inte blir min.. Trevliga kunder har vi ofta, men när det är grisfest och majoriteten är dryga studenter så blir det lättare tjafs,, men hej det är bara min enkla upplevelse.

Idag har jag ätit en Chokladsoppa till frukost, lunchen bestod av 2 knäcke med korv och ett plommon. Middag skall jag anrätta en grillad kykling, tar nog bara lite tomat och keso till den medans fru och barn får en god gräddsås och ris/rostad potatis, eller nått..

Har idag kontaktat Handelsbanken, Nordea företag (här i umeå) för ett personligt möta, har även pushat lite hos swedbank om att börja titta på min situation, har inte tid att vänta tills 7:e juni, eller tid och tid, men jag vill ju kunna handla en bil, strajpa, och installera allt som skall göras, blir det nej nej nej hos alla funderar jag på att åka ner till afganistan och ställa mig i en folkmassa och spränga mig själv..


Lycka till Martin som idag pratar med sin bank! Jag håller tummarna kompis! Det kommer att gå kanoners tror jag.. Annars känner jag en rik hövding i Kongo som aldrig legat med en vit kvinna..   ehh....  ;)


Hoppas alla får en bra helg, kommer nog att försöka twittra lite under helgen,
Följ taxitordan på twitter direkt från umeås slum.


Kör försiktigt ikväll arbetskamrater!
Ni andra önskar jag en trevlig helg.

Grattis Charlie som fyller 1 år, hoppas ditt första år varit bra! Hipp hipp hurra!!


Tordan - Ditt klipulver i arslet

torsdag 26 maj 2011

Torsdag, och längdarbil!

Kl 12:00 börjar dagens arbetspass, är 4 :e bil tror jag, och det betyder att jag kommer få en körning om minst 10 mil med förhoppning innan slagit 16:00.

Sist fick jag Haparanda, men innan det har jag bara varit på korta långa körningar som skellefteå, ö-vik, sundsvall.. Hoppas verkligen jag får en 30-120 mil ;)

Martin klämde ur sig dagens kommentar igår..  " jag såg att du gick på pulverdiet"  - Ja det stämmer, svarade jag Då kom den som en blixt från klar himmel,  Martin säger " Alla tjocka vet hur det där smakar..

Och det tror jag faktist är dagens jävla sanning, jag vet ingen tjockis/ plufsig/lite bantig som inte provat chokladshakes i någon form..  Fatta vilken industri..Vilka pengar folk lägger ut på att gå ner i vikt, när det " bara " är att träna och akta sig vad man stoppar i sig.. Nu var den meningen inte en pekpinne eller moralkaka från mig naturligtvis, Jag vet att det inte är "bara".. men rent krasst är det just "bara"

Nu sitter jag här på morgonen, smuttar på min chokladdryck, har kväljningar, och tycker att det är skit äckligt.. inne på min andra dag , kommer säkert att fuska lite i helgen då det kommer att vara fett med knas med alla fulla och dumma, det i sin tur kommer leda till ett väldans dåligt humör från min sida och då kommer det bli drama.. Vet inte om jag pallar med det.

Appropå fett med knas, Körde Dogge Doggelito vi pratade hela vägen från tv-huset ner till flyget, Vilken trevlig snubbe, seriöst.. Han var roligt artig och förort på samma gång, vi pratade lite fotboll, Akalla, boxning, och restaurang.. Skulle spela in några avsnitt av Bulldog på SVT, skulle vara uppe i veckan igen. Han signade ett "idol" kort till Moa, tror hon blev glad.. Han har just släppt en singel, och en platta som kommer 15 juni/juli,  kommer inte ihåg..


Nå ja.. klockan tickar..

Lite frusen, tror en varm dusch skulle sitta på sin plats.


Tordan - Starstrucked

onsdag 25 maj 2011

3dl ren vilja...


Road trip 2011

Mina damer och herrar, kungligheter och tjänare...

Igår kväll,  efter mycket om och men har vi nu löst vårat sommar mysterie. Familjen Bäckström ska under En vecka i Juli ( 3:e -9:e ) Kuska runt i en husbil, Vi kommer att utgå i från Sundsvall  på lördagen.
Vår preliminär rutt ser ut följande.

Sundsvall - (Stockholm)-Malmö-Köpenhamn-Helsingör-Vänersborg-Skara-Köping-Stockholm-Sundsvall.... Detta skall avhandlas på dagarna 7 i runda slängar blir det en 220-230 mil..

Det kanske är lite white trash att semestra i en husbil, men, jag vill poängtera att husbilar är ganska coola, även om inte vi fick tag i den coolaste och nyaste. Det är även 1:a gången som familjen tar sig nått som skulle kunna liknas en semester tillsammans.  Ska bli roligt att ha familjen så nära, Jag tror stenhårt på att det kommer bli en kanonsemester, nästa gång dock måste man vara ute i bra mycket godare tid om man skall kunna förvärva sig en nyare modell, med diverse lyx..

Ebba har hållt oss vakna i natt, sjukt trött.. ska lämna henne på dagis kl 11 sen skall jag vila lite innan jag börjar runt 2 tiden.

Idag börjar en riktigt hård-kur bantning ett par dagar, ska köra resten av mina choklad-soppor som ligger i skafferiet, försöka att pressa mig lite till att tappa dom där sista 4 som fattas till 5:e juni.. har legat på 93,5-94 ett par månader nu, så skall boosta lite så jag kommer i min bikini till sommaren .


Jag har fått många nya läsare sedan flytten,  Kommentera gärna, ni kan vara anonyma om ni önskar.

Hoppas ni alla får en bra dag!

Tordan - White trash and proud.

tisdag 24 maj 2011

Ny dag, nya tag!

Efter lite pepp från frugan tog jag tyag i dagens problem, att försöka hooka upp med en bank, fick en tid Den 7:e juni hos Swedbank, för personligt möte.
Vill igentligen inte ha dom men vad ska man göra, nu tar jag helt ett lån på 50 lax och kanske kan fixa fram 15 tusen till, och då skulle det kunna vara ett 20 % kontantinsats till bilen, då skulle det nog inte vara något problem enligt min telefonkontakt, Så vi får se vad som händer och sker, lika nedstämd och låg som jag var igår är jag  bestämd att lyckas ro iland detta, finner ingen som helst andledning att jobba som taxichaffis och vara anställd när jag faktist har kämpat så hårt för att klara prov och allt fix runt om kring.

Alla banker kan i stort sett dra åt helvete, det är lite så jag känner.. Dom tjänar feta pengar och ställer sjukt orimliga krav på oss vanliga dödliga. Men tyvärr är det allt för många som får gå in dit med hatten i handen och böja sig över marmordisken och bita hårt hårt i hatten medan banken sakta våldför sig med sin stora ådriga räntekuk långt upp i arbetarklassens tajta arsle. ( spårade ur lite ja, jag vet, men det blev ganska kul!)


Ska åka iväg strax och ta en Kaffe med min fellow krigare Christian, han får nu äntligen vara lite pappaledig, och spendera kvalitetstid med sin grabb som är ett bast..

Nu ska Ebba  och jag sticka, medans Moa är hemma och har ont i armen, hon var jätteduktig igår och tog en stelkrampsspruta fast hon darrade av rädsla.. Bra jobbat lilltjejen!!

Nu är det dags, hunden ska bajsas, och Ebba skall kläs på..

Tack för mig

Tordan - lite öm

måndag 23 maj 2011

Stick

....   pappa kommer hem nu....


Ska snart in och skriva

Känner ingen press.  Är låg. Gnager i skallen att jag fick avslag...  Livet känns billigt just nu.

Det går som det går...  Men ska försöka att klara av det. 

Tordan

Min värd rasade just samman..

Skulle just till att öppna mina böcker för att plugga lite till för dagens examen, då kommer det.. Samtalet som skulle förändra mitt liv..

Hej det var från nordea Företag, vi vill bara säga att du är smällrökt, kokt och friterad, du måste in med 50 gubbar privat för att få hjälp av oss..
OK! Men jag går ju in med aktiekapitalet på 50 tusen ?? Jo men dom har du ju lånat av oss privat.. mm.. det har jag..

Så om du inte kan låna av en släkting eller liknande så finns det inget vi kan göra för dig... Nu sitter jag här, ensam, ledsen, arg, upprörd och ska åka och skriva ett prov 11 mil här i från som igentligen inte betyder ett jävla skit.. Länge sedan jag var så här jävla besviken och ledsen.. Känner ju ingen som har dom pengarna heller..

 jag är förkrossad.

söndag 22 maj 2011

Trivsamt.

Vaknade upp tidigt, vet inte men gumman var fly-förbannad över att mitt alarm ringde kl 04:30. Själv stördes jag inte nämnvärt av det. Desto mer av hennes slag i ryggen och tjat att jag skulle stänga av larmet....

Vi hade en trevlig kväll igår. Som vanligt när man umgås med folk man gillar.. det är inte svårare än så.

Vi har just kommit hem från en megaloppis, sjukt mycket folk och zigenare..jag e lite skeptisk mot just zigenare, tror inte jag gillar dom nått vidare, men å andra sidan känner jag ingen.. gillar inte clowner heller, lita aldrig på en clown. Lova det!

Nu ska jag vila lite, ebba har redan somnat. 

Jo just det imorgon e det övik.  Prov ekonomi, sista biten i mitt företagar pussel.  Kom igen nu.. klara det!!  Sen hoppas jag att Nordea företag degar in 450.000. Så e jag hemma sen... Spännande.

Nu vila.

Tordan

lördag 21 maj 2011

Lite sliten tjej.

Ebba och lova här varit på stan och lyssnat till growlande teens  det var jobbigt. Lite jobbigare var det när lova bajsade mitt på torget, ingen så nått och jag visslade och gick vidare...

Snart nalkas det middag och lite besök, Roger och Hanna kommer, grilla lite och förmodligen ta en grogg, Johan skulle kika förbi. Kan bli en bra kväll...

See ya

Tordan



fredag 20 maj 2011

På grillen..

Fick tag på en riktigt fin Entrecote med ben, den vägde c:a ett kilo, och var sjukt mör och fin.. Credz till den styckaren. Jag hade fel som sa att Entrecote med ben även kallas clubstek.. Svammel och dumheter! MEn en sak var då säker det var jääävligt Smarrigt


Tordan

onsdag 18 maj 2011

Litet steg närmare..

.. a Dream come true, fixade loss 50 gubbar till aktiekapitalet. Nordea fixa biffen. Man kan lita på dom.. sjukt bra att ha och göra med.

Nu ska jag försöka klara ekonomiprovet. Så jag kan söka trafiktillståndet, om inte, får jag försöka fixa en tillfällig vd med tillstånd i bolaget. Och ta den kostnaden på en tuss när han ska gå ur bolaget. Väntar på ett spännnde samtal imorgon..

Gosegubben Martin erbjöd sig att stå någon månad, grymt vänligt, men Han har tyvärr inget klart tillstånd, inte än allafall. Men Han e stenklar med allt. Bara skicka in papperna..( slipad kille, vad gör Han i taxisvängen?) men bara att veta att Han ville hjälpa mig var så att man fick gåshud, då vet man att man fått en bra kompisrelation att bygga något bra och långvarigt.. gillar Han skarp.

Även fått klart med den grymmaste chaffisen.. vi ska rocka! 

Hylla den som hyllas bör.. min älskade, min bättre hälft, min undebara kvinna, som stöttar mig gång på gång, utan dig är jag ingenting.  Som Jag älskar dig..  du är helt enkelt underbar.

Förslag på firmanamn någon?

Nu sova - trött.

Tordan -  fixare

tisdag 17 maj 2011

Utsikt från en rutschkana..


Middagstips från 1976

Klart underskattad mat, stekt falukorv, kokt potatis och stuvade morötter...

I alla Mjölkstuvningar som te.x stuvade morötter, stuvade makaroner, alltså där mjölk är bas, är oregano stuvningens bästa vän... bara en dibbedutt... Nu vet ni hemligheten bakom den prfekta stuvningen.



Nu grönskar det!

Nu har jag varit en man med gröna fingrar, Det har odlats Romansallad, persilja, gräslök, dill, plocksallad,Oregano, basilika, och ett lite annat smått och gott.
Det jag ville odla var igentligen tomater och sånna stora saker, men på påsarna stod det att det måste förodlas i nån jävla kruka, så jag sket i det.. direktodling gillar jag..!

Hoppas seriöst att det kommer funka, jag kanske har gjort massor med fel.. för många frön per kvadrat cm eller nått. Time will tell..

Ebba är lite rosslig, och helt torsl på apelsiner.. Men hon kallar dom för Baffasin.. låter lite coolare tycker vi.

Ett prov kvar på trafiktillståndet, Eknomi delen..Ska jag inte kunna naila den nu nästa gång ? Ja då vet jag inte vad jag tar mig till. Blir tokig.  När jag läser igenom dom papper jag har inom området tycker jag mig ha full koll.. Men nått jag inte greppar, lite synd. Skulle gärna vilja ha ett möte med bank och göra allt klart, har ju bestämt mig nu att jag verkligen vill köra till hösten..... Nu vill ebba ut och leka, igen.. Fulla dagar som hemma pappa.. Bara lek och städ som gäller.

Må gott bästa läsare

Tordan - Pappa och lite till...

Nu ska jag odla!

Har just varit på plantagen, inhandlat ganska mycket olika roliga fröer, Olika sallader, kryddor och sånt..
Så nu ska jag gå ner och börja gräva och ha mig med jorden, Har inte en susning om hur eller vad man skall göra men det blir nog bra. Antar att det är rensning, sen vända upp och lufta jorden, så och vattna, menar hur svårt kan det vara.. ?


Tordan

måndag 16 maj 2011

Riktigt trevlig.

Igår var vi ute med barnen och hunden på bräntberget och grillade, inget direkt fint väder med det var så där mysigt och härligt ändå.

Hade marrat upp lite karre, gjort en kalorivänlig potatissallad, och bakat en riktig höjdar äppelkaka. Allt avnötjs framför den öppna elden, och avrundadrs med en kaffe. Njutning helavägen..
Barnen fick springa av sig, Lova var som besatt och sprang som aldrig förr, hon har nu legat i bädden i 16 timmar med ett snabbare avbräck för kissning.. Skönt!

Det är dagar som denna som man får njuta av föräldrarskapet.. Mer sånt.

Nu ska jag laga lunch till barnen,

Hoppsan, ett inlägg utan gnäll och klagan.. Där ser man, än är inte hoppet ute.

Tordan

söndag 15 maj 2011

Receptet på..

Denna äppelkaka vann första pris i en kaktävling.. ser god ut, nu har vi ätit ute för första gången i år, hoppas det blir en vana..






Ute på

Hajk







fredag 13 maj 2011

Blogger har tjafsat.

Så hela mitt inlägg försvann som jag skrev igår, typiskt.

Jag vägde in mig i morse, och låg på 93.3 på nya vågen, så nu vet ni det. 3.4 tunga kilon att bli av med. Får antingen svälta räv, eller dra på mig en klassisk magsjuka. Kanske borde åka upp till Skellefteå och dricka mängder med vatten..för enkelhetens skull.

Haft två körningar sedan kl 17. One of thoose days...

Tordan

torsdag 12 maj 2011

WAHOO!!

Frugan har varit så vänlig att införskaffat en ny våg, Så jag kommer att kunna uppdatera mina kära 1-2 läsare om kampen mot klockan, Jag skall som sagt gå ner till 89.9 kg till den 5 Juni kl 1500.

Jag har ett tag nu kännt mig lite plufsig, tjock.. inte så konstigt kan tyckas efter som snubben är ett fetto tänker ni ?
Men jag står stilla, jag äter " bättre" men rör mig inte nått, jag äter en kaka eller en gottepåse sura nappar om jag vill, jag mår helt enkelt jävligt bra. jag är för övrigt en glasstorsk av rang... så det är med en kväljande känsla jag skall ställa mig på vågen, Jag kommer att publicera en bild imorgon förmiddag på vad vågen står på, Jag är helt ärlig, oavsett om jag har gått upp 10 kilo eller tappat 0,2 kilo.. Vilket det blir vet jag inte men jag har alltid vägt in mig på morgonen, och det blir inget undantag nu heller. Men gud förbjude en 5 kilos uppgång, och definitivt om jag skulle passera 100 kilo igen, då kassar jag ut och tar semester 6 feet under..

Nog om vikttjafs, vi väntar och ser tills imorgon.


Annars inget nytt under solen, stendött ute på dagarna och man känner sig som en riktig nybörjare, varje pass har jag legat på 2000 kr, idag fick jag ihop 2500 på 10 timmar, Det är så att man darrar inför att bli åkare..

Träffade en taxikund idag som vart lite semisugen på att anställa mig som säljare, Ska jag vara ärligt så skulle det vara kanon, Att ha ett åkeri, två anställda, jag kör extra åt mig själv och har en sidoinkomt från ett annat jobb.. Då skulle jag få en bra och stabil företagsekonomi på lång sikt.


Nu har Ebba gjort en chokladmaräng de lux, Jag som nyss hade bytt blöja.. * suck*


Pappa upp i dagen!



Väl mött

Tordan - Ett steg närmare..nått

onsdag 11 maj 2011

Man är en loser..

Bara att suga in, om man inte förnekar sitt ursprung är det lättare att ta in, jag googlade  " vem har svårast i Umeå att läsa och förstå text. Med svenska som modersspråk"  bilden som kom upp var föga oväntad...


tisdag 10 maj 2011

Laddar för imorgon...

Har pluggat nu. Ebba sover... I like the peace...


Överstrykningspenna...

Är bra att ha när man pluggar...  Det är mindre bra när man somnar med pennan i handen, och bara ebba är vaken...



Imorgon gäller det!

Dags för omprov i fallstudier, och ekonomi. Kämnner en viss tilltro att jag kommer att klara det. Men det kommer bli tufft så klart. Men när jag blir klar är det faktist bara att skicka in papper, starta bolag, låna pengar och vips så får man käka gröt i tre - fem år.. jag menar varför inte fucka upp allt man kan, när man ändå håller på.. Närå, så farligt blir det inte, men ingen ska tro att man kommer blir rik, därimot kommer jag ha en frihet, den är viktigt för mig.

Jag lovar dock att det inte skall jobbas bort fru och barn, problemet är bara att jag tycker det är så roligt att jobba, och jag fladdrar gärna lätt i väg tid och rum, Jag och Cricke jobbade nere på båten mellan 10-18 timmar per dygn.. Dom enda som bitchade då var just familjen, så klart.. Med rätta.. men man är naiv och har ett arbetspsyke som många skulle avundas.. Men att lyfta ett finger här hemma, skulle aldrig komma på frågan.. to lazy, fat 'n ugly..

Diskutera :   Jag hävdar att män är myckt mer ordningsamma än kvinnan, men till sinnet lite latare att exicutera handlingen...  Vad tycker du ?


Nu har jag varit hemma på min lunch, ska ta ut Lova the dog, på en bajsdate.

Men ha det så jävla bra då rå ..och vi fortsätter att kämpa på där ute.

TaxiTordan på twitter!

/ Tordan

måndag 9 maj 2011

Lättare träning - check

Just hemkommen från ett lättare träningspass, blev cykling med hund trackern visade endast fem kilometer, jag blev bara lite ljummmen, men lova sover som en liten bebis..

Gillar cykling, gärna med ris och sötsursås...

Enligt appen brände jag 185 kcal, det är typ en risifrutti.. ehhh, ok. Jag åt stekt fläsk med löksås, double cream.. eller creme dubbel som vi säger i taxisvängen...

Nu sova, ska upp och jobba imorgon, stressigt värre, tio körningar är att räkna med.. waaahooo.

Kommentera mera.

Tordan

Tankar

Hur ska jag lyckas komma igång med träningen, jag är född lat. Jag behöver en spark i arslet, kanske gruppträning är svaret på min komplex gåta.. jag vill träna men inte tillräckligt mycket för att komma igång. Finnas det någon som kan vägledande mig? Gillar inte styrketräning, inte konditionsträning

Jag gillar : simma, bollsport... Men man kommer aldrig till skott att simma. Bollsport är inte så tillfredställande att utöva ensam...

Tips någon? Vad ska jag ta mig till...?

söndag 8 maj 2011

Jag e på ridskola... Det luktar bajs här, helt perfekt att maskera sin bubbliga mage.. kan stå och prutta helt inkognito.





I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you is a moment I treasure


lördag 7 maj 2011

Nu sitter vi här..

Med groggen i högsta hugg och jag funderar varför i kuken ingen bemödar sig att kommentera mina inlägg, nu.-. har jag fixat så att alla troll, vännäsbor, och andra sköna typer kan kommentera utan att behöva logga in och verifera och ha sig..

Bli först att skriva till mig, snälla... prova... please.. Ok ??


Tordan

Ebba..

Ser lite  oberäknelig ut...


Helg!

Nu ska vi ta en Grogg. Det var inte igår.  Faster med familj kommer om en stund.  Sen får vi se vilkasom dyker upp...

Och nej, jag är inte nazist, men jag tror jag känner en..   ;)

Tordan


Ett litet musik tips..

Dynazty – Knock You Down

Gillar man skidrow aktig musik, ja då gillar man detta. Betyget blir 3/5

Plattans höjdare är covern på Anna Bergendals _ this is my life. Utan tvekan..

Bra skit.

Vad tycker du ?

Sitter i taxin.

Och väntar på att något ska hända, det är lungt en lördagsmorgon som denna,

Vad som händer ikväll vet jag inte.. verkar som det blir lungt. Barnen är hemma, och inget planerat. Vi hade pratat om bbq, men det blir inget med det.

Grogg vore gott..

Tordan

fredag 6 maj 2011

En tanke slog mig..

Att jag skulle pröva att börja springa lite. En liten slinga på 3km skall prövas ikväll, vad ska man annars göra en fredags kväll?

Vad hittar ni på ikväll?

Tordan

Dags för en ny våg..

Jag måste köpa en ny våg, annars kommer detta gå åt helvete. Fick igång min gamla nu en digital jag blev glad och hoppade upp på vågen för att se till min fasa att jag vägde 97,4, inte en chans tänkte jag.. mycket riktigt den visade olika varje gång. 97,4 som mest och 93,8 som minst, jag vägde mig tio ggr och ingen av gångerna visade den lika...
 att jag har gått upp ett kilo eller max två skulle jag kunna ta, men 4-5 kilo, det finns inte på kartan.

Så nu får jag helt enkelt kolla om jag kan hitta någon våg, för annars vet jag inte hur mycket jag måste tappa tills den 5 Juni, Men en sak är jävligt säkert, att herr Bäckström måste sätta fart med promenader och träning.. ajsing bajsing..lille katt.

Viktnojja!

Tordan - Eder elefant i porslinsaffären.

torsdag 5 maj 2011

Grillad!

Jag har nu använt min lilla hjärna mer än vad som faktist var nyttigt, sitter här nu helt apatisk, längtar efter att få krama om kärringen. Hon är saknad..

Deet var tufft, jag föll på målinjen, iofs hade jag inte räknat med mer än 2/4 men jag hade två prov som jag missade med 1 poäng.. VA?! kom igen.. Lite stolpe in någon ?? Nä nä, inte jag inte..
Så nu är det bara att vässa fettknölen och bita ihop, den 11 maj är det dags igen.. Måtte jag klara alla fall ett av två prov då..

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år, och då ska jag ha hunnit gå ner 5 kilo, så nu är det bara att köra hårt.. Men å andra sidan kan man inte begära så mycket av nån som misslyckas med det mesta som kommer om kring.. Nå ja.
Nu ska jag fortsätta med mitt.

Tordan - ett steg närmare

Jag suger..

Men två av fyra tog jag, dom jag missade på var med minsta möjliga marginal... Ganska nöjd trots allt.



onsdag 4 maj 2011

Ensam, utmattad..

Det är knäpptyst i lägenheten, det enda som hörs är smattret från tangentbordet, playstation-3 som surrar i bakgrunden. Hundens tunga andetag, och min stjärt som rapar.
Att jag saknar frugan är inget jag skäms äver att säga, Men det är ganska skönt att få sitta här i soffan, försöka att plugga, utan någon som stör.. Jag vet ju att hon tycker det är ganska så skönt att sitta där nere i Göteborg, dricka ett vinglas, äta en god middag, Det är hon värd..

Jag hoppas hon kommer sova så skönt, utan någon som stör henne i natt, och när hon vaknar  kommer hon att längta efter barnen oavsett om hon vill eller inte, Det är så det funkar..

Nu ska jag plugga vidare..


Tordan

Njuter lite jag med..

Skål älskling!


Bli först att kommentera!

Länkning från mig till dig som kommenterar ett av mina inlägg.. Nu jävlar blåser vi liv i denna blogg..


;)

/ Tordan - Desperat.

Symboliken i mitt liv

Snälla älskling, kom hem... Orkar inte med detta..
Tre fraser jag är lite sugen på Just nu.:
"Hejsan. Skulle vilja titta lite närmare på ett sånt dära avsågat hagelgevär.."
"Hallå där. En kaffe och en cyanidtablett tack..."
" ursäkta. Jobbar du här, håller verkligen detta rep för ett fetto?"

Leker med pappa




Ute och rastar...

Visst är hon sötare än socker...

Jävligt stressad!

Nu har jag läst kanske nästan två timmar, men jag blir konstant avbryten av diverse saker, mest är det jag själv som stör mig med att torr googla nått, kolla bloggdesigner, eller spela lite ProEvo 2011. Köket ser ut som det krypit ur bin ladens arsle, vardagsrummet är stökigt, Ebba ska hämtas om 1,5 timme.. hur ska jag hinna ??????

Jag är sämst på att plugga, jag har ingen talang alls what so ever när det kommer till läsförståelse.. Pinsamt, Förmodligen för att man är född på 70 talet, Föräldrarna höga på diverse syror och hash, blev lite knullsugna nu sitter man här med en underutvecklad hjärna.. Wahahah.... och skrattar åt sina egna skämt.. Jävla tomte man är.


Back to the books..

Tordan - sneknullad

Nu ska jag plugga!

Det är ju skönt att det inte är så mycket att läsa in till imorgon.. verkligen tur..


Dagens ytligaste ??

Parkerade bilen nyss på coop parkeringen, skulle handla lite fika, då ser jag Han där på bilden, en kvinna, en kameraman.

Jag går nära inpå och hör han på bilden säga, " Tänkte vi kunde köra utan rocken, bara i kavaj och skjorta.." Kvinnan svarar.. " Ja, asså.. hmm.. Vad e det för märke på kavajen.."

Hahaha.. Roligt,



Tordan - Känd från Umeå Taxi

Äntligen.

Nu är det tyst. Lugnet sprider sig, det är säga för mig att sätta fart med pluggandet, men först lite lunch... Som jag har längtat efter en leverpaj läcka med smörgåsgurka och snackpaprika.. till det fil och Honey cheerios..MUMS!

Inte så länge kvar..

Till min älskade hustru kommer hem, iofs just åkt men ändå..
Jag har gjort lite uppdateringar, finns på Twitter, följ mig gärna. Lägg till @taxitordan om du twittrar, jag hat gjort lite instant feedback i form av gilla, tack roligt, knappar.. använd dom om ni inte vill kommentera. Så hjälper ni mig. 
Ebba ville ha glass till frukosten.. det fick hon inte, no shit?!

God Morgon!

Nu har frugan lämnat mig i sticket, hon är i detta nu på väg till Göteborg,  "konferans" jo jag tackar ja..Det betyder att jag är hemma med barnen själv till imorgon eftermiddag.. Det är ingen lätt nöt att knäcka, Moa är ju cool, hon behöver bara en tallrik mat och så är hon självgående, men Ebba, det är en dubbel tsunami med extra allt...  Ska lämna henne hos dagmamman ett par timmar idag så jag får tid att plugga det sista inför provet imorgon.

För er som inte vet eller bryr er, så ska jag skriva upp för trafiktillstånd imorgon, ska försöka mig på att köpa en egen taxibil, jag har kört i 2,5 år och trivs ju riktigt bra, så varför inte ta steget..

Just det, jag har ju min lilla utmaning,  att gå ner till 89.99 dvs under 90 kilo till den 5 juni kl 15:00 min våg funkar inte något vidare efter "tsunamin" drog ner den i massa vatten, det är en sån elefantvåg på batteri.

Men av att döma så ligger jag runt 94-95 kilo.( Maxade 138kg) Så det blir tufft att klara av det, har inte kommit igång med träning än heller, inte ens varit ute och gått..

Sista Aug är det exakt ett år sedan jag gjorde min gastric bypass, och jag skulle gärna vilja visa upp ett bra resultat när dom har varit så vänliga att kosta på mig denna operation, som jag tror mer eller mindre räddade mitt liv, mitt äktenskap och har fått mig på fötter samt gett hela min familj ett litet lyft.

Nu blir det Frukust,.


Tordan - knubbsäl

tisdag 3 maj 2011

Litet appinlägg

Gillar bloggappen, smidigt värre.. nu ska jag somna till Barca _ Real Madrid. Tippar 2-1 till Madrid.

Dom närmaste dagarna..

Kommer sidan att arbetas upp step by step, Så jag ber om ursäkt om det är lite stökigt nu när det är stor nypremiär för en av väldens minsta bloggar, Jag kommer bjuda på syrliga kommentarer, felstavningar och särskrivningar.. Det mina vänner är min vardag som skildras av din egen sura gubbe..



Välkommen nya som gamla läsare, och som en litet premiär-goodie bjuder jag på ett jättescoop, Jag har från bekräftade källor nämligen fått reda på att  Olof Palme, just skjutits ner på öppen gata i centrala sthlm...

/ Tordan - dementus enormus

Det rullar på

Dagens växelkassa... Trettio spänn i mynt.. :)


Prövar blogspots mobil app...

Funderar på att byta bloggportal. Så nu testas lite olika lösningar.

Välkommen