torsdag 23 juni 2011

då så ..

Nu har jag gjort allt jag har att göra, jag har ansökt om trafiktillstånd, anmält företaget till skatteverket. Så det är bara att vänta tills det blir ny vecka och se vad transportstyrelsen har för invändningar, eller vad det saknas för papper.
Ditec har bilen klar senast måndag em, besiktning av taxameter görs onsdag 29:e kl 14:40. Ja.. sen är det väl bara att tuta på när man kommer hem från semestern. Får hålla tummar och tår för att allt går smidigt. Jag vet alla fall att jag har gjort allt jag kan nu.

Jag har till och med ansökt om ok kortet..

Väntan blir lång...

Tordan

tisdag 21 juni 2011

Omtumlande..

Vilken dag, jag är nu så trött i mössan att jag knappt orkar skriva, men en kortare redogörelse kommer här..

Tid hos banken i morse, gjorde klart företagskontot, check-krediten och alla papper på bilen.
Tecknat svetaxi försäkring, för att bilen skall kunna ställas på mig... 8 tusen per år ungeför, tycker det var ganska bra pris.. ??
Bil dahl skriver över bilen på mig i morgon, kommer att stå i mitt namn torsdag...
Bosse gör klart det sista på med alkolåset, comradion, taxiskyltarna. klart imorgon onsdag.
Ditec monterar Taxameter och allt sitt på Torsdag, förutsatt att dom har ett system över. (här kan det komma att kukstrula riktigt om man har otur..)
Imorgon hoppas jag att vi kan söka trafiktillstånd, eller förbereda för det alla fall..

Torsdag kommer jag kunna söka regbesiktningstid.

Så ligger det till just nu..

lördag 18 juni 2011

Tiden flyger. Ett år har redan gått sedan Moa fyllde tio år, Hon är smart, rolig, otroligt fin och söt, man skulle nästan kunna tro att hon är att hon är mitt helblod, då hon påminner fruktansvärt om mig själv... ;)

Julia har kommit och hälsat på , en liten suprise . Skulle hänga med Moa . Blir här hela långa helgen och kommer förhoppningsvis att få en mycket trevlig och rolig helg, även om hon just nu har slungkräkts efter ett par timmar nere på zigenartivolit här i stan..

Jag då, jorå så att.. Bilen går bra, eller det gör den igentligen inte heller, lampor lyser och hackar och rycker.. jävla skitbil faktist, jag föraktar den.

Var ute och jobbade igår, skall även ut ikväll...  Sjukt hur man kan sätta ett pris på 430 kr till skogsnolia när det tog en timme och trettiosex minuter plus att jag fick tomma hem så klart, så 2 timmar tur och retur.. LOL ???  600 hade varit mer lämpat. Jag satt och kokadei blodet, medans dom njöt av min AC, öl, och pissljummen whiskey..  Dom hade det bra..

Annars väntar jag bara på att bil 83 skall lämna garaget på flyget och färdigställas, så att jag kan regbesikta skiten nångång.. Vet inte varför det tar sån tid men det gör det igentligen inte, bara jag som är otålig.. precis som vanligt.

Jag älskar min nrplåt   ARJ, yeah thats me...biaatch!


Tordan - Nyrakad

onsdag 15 juni 2011

Dagen, som jag såg den..

Ett dygn på fejjan, och det känns ganska bra faktist, även om jag inte hunnit bekanta mig så mycket med sidan än. Har fått en 15 vänner vilket var bra mycket mer än vad jag hade trott :) blev jätteglad att Morbror Jon var först att lägga till mig, det var stort för mig, då jag tycker att han är en riktigt hyvens kille som gillar PES och bärs.Sedan gör det ju inte saken sämre heller att han är så glad i våra ungar.. Längtar tills nya spelet släpps så vi får ta ett par matcher och ett par kalla, det ser jag fram i mot.

Annars räknar jag ner dagarna, tills bolaget är färdigbildat, trafiktillståndet är i hamn och bilen är regbesiktad.. Varje dag jag får en körning till flyget glider jag förväntansfullt och smygtittar på bilen som står där nere i sin praktfulla glans och bara väntar på pappa.. Den viskar: " kom och smutsa ner mig, jag är bara din.."


Idag var det tungt, jag började morgonen med att trampa i valpens pisspöl runt 4-tiden i morse, sedan hade jag en dålig dag på jobbet, kämpade i förtret utan att skörda framgång. Efter jag hade hämtat Ebba på dagis ställde hon sig i ett hörn och sket ut allt det onda hon hade i magen, med påföljden att jag fick bajs på fingrarna när jag skulle byta, nu sitter jag här med en kaffekopp, i lugnan ro, trots alla jobbiga händelser idag är jag peppad som faan inför vad som komma skall.

 Jag har det rätt bra trots allt, jag är en lyckans ost..

Tordan - Ditt fläsk till raggmunken.

tisdag 14 juni 2011


Stackare

Väntar på moa.. Men röntgas as we speak.


Då så

Nu har jag registrerat mig på fejjan. Just nu sitter jag på akuten med moa som har stukat armen. Skulle göra  min första facebook uppdatering. Men kom på att jag inte har några vänner där... Ganska roligt..

Tordan

Skall man våga !

Funderar på om man skall ta steget ut i facbookvärlden, har man råd att stå utanför världens största sociala nätverk.. ja det är min stilla undran..

Idag är en bra dag..

Vi har just varit kommit hem, efter en actionspäckad förmiddag. 4H gården, träffade lammen, kycklingarna, grisarna. Sedan åt Ebba en glass, och pappa tog en slät kopp kaffe. Lite små kyligt var det..  Sedan rastade jag och Ebba hundarna, Skönt för dom att få springa av sig lite, Det gjorde Ebba med, Nu ligger båda hundarna utslagna och Lill skrutten sover i min säng..  Ett skimmer av lugn sprider sig här i lägenheten..

Ebba fick en happy meal med äpplen till lunch..åt ganska dåligt, men en påse äpple och en dricka fick hon i sig.



Jaha ja .. Annars då?, väntar på att bolaget skall registreras, förmodligen i slutet av nästa vecka är det klart.. Jag tabbade mig lite så det tar lite längre tid än väntat. Men bilen är mer eller mindre snart klar. Ska väl ner på ditec under veckan skulle jag gissa...

Calle ringde och sa att han skulle försöka att dyka upp i slutet av juli..Det hade varit som bomull för själen..Saknar pojkarna där nere.. *vinke vink*
Snart bär det av på zigenarsemester Jorden runt på 7 dagar.. Det kommer bli skoj. Får hoppas att vi kan fixa hundvakt, får dela på dom i värsta fall en här och en där.. det ordnar sig nog..Annars finns det ju sån dära spruta man kan ge dom..


Nu skall det vilas lite, sen tryckkoka en god gryta till middag,  fransyska, morötter, lagerblad, buljon, lök, och tomater... and so on...!

Jag försöker ju få Martin och Johanna att komma ner på middag, men tydligen måste man planera i god tid, för enligt Martins bättre hälft så är det , och jag citerar " mycket att stå i just nu, och sen så sover martin ganska mycket.. " Slut citat.. .   Jag skrattar fortfarande.. !!  Wahahah... !!

Vill skicka ett tack till 94:ans matte, Lisbet som är så snäll och rar att hon ville låna ut lite utrustning till mig under sommaren, hoppas jag hittar tillbehören så jag kan nyttja detta fina erbjudande. Tack gulliga du!

det var det ...

Tordan - Eder räv i hönshuset

lördag 11 juni 2011

Bäcksjön, fucking awsome

Hela familjen inklusive två hundar har spenderat hela eftermiddagen i Bäcksjön, sandbotten,  långrunt varmt i vattnet.. vad mer kan man begära tro ?

Just nu ligger båda hundarna och är helt apatiska, Jag känner mig ganska slut själv åxå.. Ska tydligen jobba 22 - 07 idag.. Det skall vi nog bli två om.. ;)

Kontentan av denna dag är trots allt att det faktist varit en helt underbar dag, rent familjärt..Och jag hoppas att sommaren bjuder på det bästa den har att erbjuda, även om det betyder lite mindre jobb för mig..

Skall vila en liten stund nu, men på återseende.


Tordan - Snart Sveriges sämst betalda VD

onsdag 8 juni 2011

Ebba sparkcyklar..